Εταιρεία

Προϊόντα KAKTOS
Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου

Design Products

  •  Πρωτοποριακός Σχεδιασμός.

Από τους βασικούς στόχους της νέας μας σειράς είναι να κάνουμε το σύγχρονο design προσιτό και ταιριαστό σε όλους τους χώρους. Επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής είναι η βράβευση του σκαμπό Tetra με το Red Dot Design Award (σε συνεργασία με τον Βαράγκη ΑΒΕΠΕ ΑΕ.), το σημαντικότερο διαγωνισμό design διεθνώς.

  • Ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς παράγονται από υλικά ανώτατης ποιότητας και με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

  • Εργονομία και Λειτουργικότητα.

Όλα τα αντικείμενα KAKTOS DESIGN είναι άνετα, ανθεκτικά και, ίσως το πιο σημαντικό για εμάς, χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς.

Από το 1974 μέχρι σήμερα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων μας διαγράφει μια σταθερή και συνεχώς ανοδική πορεία, με γνώμονα τόσο την επιχειρηματική καινοτομία, όσο και την πίστη στους ανθρώπους μας. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε εξελιχθεί σε μια μεγάλη, σύγχρονη και διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση. Η πολυετής εμπειρία, μας έχει προσφέρει μεγάλη τεχνική εξειδίκευση, αλλά και άριστη γνώση της αγοράς, ενώ παράλληλα, η καθετοποιημένη δομή μας, επιτρέπει την επένδυση σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης για νέα προϊόντα, νέες τεχνικές παραγωγής, νέα, πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Η Στρατηγική που ακολουθούμε πιστά , βασίζεται στο τρίπτυχο Ποιότητα, Καινοτομία, Ανάπτυξη.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια νέα σειρά Επίπλων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το τελικό σύνολο, παρότι είναι ποικιλόμορφο, μοιράζεται κάποια κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία του προσδίδουν ομοιογένεια και το κάνουν να ξεχωρίζει:

Σας καλωσορίζουμε, στη νέα μας σειρά προϊόντων KAKTOS !

Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας www.stamatiouplastic.gr

CALL NOW !